'T FRIET-UURKE

'T FRIET-UURKE 'T Friet-Uurke

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 434 beoordelingen
23 feb 2020 om 21:36 Jammer dat we een sausje misten, maar alles was verder heel lekker.
23 feb 2020 om 21:35 Heel lekkere frietjes! Wel jammer dat de bestelling onvolledig was en we reeds hadden betaald. Telefonisch onbereikbaar. Nu ik de andere reviews zie, is dit blijkbaar niet de eerste keer... Jammer.
23 feb 2020 om 19:32 de frietjes zijn ronduit zeer lekker. Het is echter de tweede keer dat de spaghetti echt niet lekker is. vorige keer was het de saus waar geen smaak in zat en nu had ik bami met spaghettisaus. Heb de indruk dat jullie de spaghetti eruit willen.
21 feb 2020 om 21:25 Geen bestelling ontvangen
21 feb 2020 om 19:47 Satekruiden vergeten leveren
20 feb 2020 om 19:45 Zonder zeveren;beste frietuur van t Waasland!
7 feb 2020 om 19:46 Lekker en nog warm
5 feb 2020 om 22:11 Snelle levering, vriendelijke bezorger en lekker eten. Zoals altijd een aanrader!
1 feb 2020 om 17:39 Perfect ❤️
1 feb 2020 om 7:33 Zoals steeds dik in orde, lekker eten en bezorging ook top!
30 jan 2020 om 21:57 Alles was in orde Bij de volgende keer als de opmerking niet gelezen wordt stuur ik alles terug en vraag ik mijn geld terug!
26 jan 2020 om 19:38 De frieten waren heel goed,jammer van de curryketchup ipv de bickysaus op de buckyburgers. Er onbreekte 1 klein pakje friet en 3 potjes tomagrec. Na telefonisch contact en nalevering,ontbrak er nog 2 tomagrec. We waren beu om te bellen en lieten het zo.