'T FRIET-UURKE

'T FRIET-UURKE 'T Friet-Uurke

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 652 beoordelingen
31 mei 2020 om 18:13 Wij bestellen geregeld bij jullie en dat is altijd in orde,maar helaas gisteren was het niet zo lekker,frietjes waren veeeel te hard.En mijn bickycheese was zonder cheese.Ook was de vleeskroket te ver gebakken. Jammer want wij zijn altijd zeer tevreden.
30 mei 2020 om 21:33 Enkel 1 cola zero ontbrak, maar is meteen nageleverd.
30 mei 2020 om 10:19 Heel lekker en snel geleverd
29 mei 2020 om 22:43 Heel lekker frietjes en snacks. Zoals steeds op tijd.
29 mei 2020 om 20:57 Onze ervaring; lekkere frietjes!
29 mei 2020 om 11:11 We waren steeds tevreden van de frietjes en de snacks maar we kregen 1 keer frietjes om echt je tanden op te breken, ik meldde dat aan het personeel en de bestelling van die dag was weer goed, echter onze laatste bestelling was weer beneden alle peil
24 mei 2020 om 21:47 Enkele pakjes frietjes waren initieel niet meegeleverd, doch wel betaald. Na telefonisch contact hebben ze het zo snel mogelijk nageleverd.
24 mei 2020 om 19:39 Gewoonweg super!!!
24 mei 2020 om 18:59 Normaal zijn we altijd heel content bij jullie! Vriendelijke mensen, veel frietjes en veel keuze. Vandaag was onze levering niet in orde. Mijn potje saus was helemaal uitgelopen en kon de saus niet meer ‘opschrapen’ van het inpakpapier + foute burger
24 mei 2020 om 0:42 Eten was zeer lekker. Maar ik had wel 3 ice tea‘s Te weinig gekregen.
23 mei 2020 om 18:08 ETEN LEKKER MAAR LIMIET VAN 25 EURO IS WAT VEEL VOOR 2 PERSONEN
23 mei 2020 om 12:02 Toppie, zoals steeds...bedankt ! Ik had wel geen frietjes, maar dat was men eigen stomme schuld,ik was men pak friet vergeten te bevestigen